Hej vänner ...

.,.. och god fortsättning på julhelgen :) I skrivande stund har jag städat lägenheten och ska precis börja packa inför Furubodalägret (förhoppningsvis hämtar taxin mig tio i tolv på fredag förmiddag :)
  Hoppas att ni har haft en bra jul :) Själv åkte jag till Lisa och Anton vid tvåtiden i lördags eftermiddag och efter en stund dök även mamma upp. Antons föräldrar var också med. Det första som hände var fika i kombination med Kalle Anka-tittande. Jag hade bakat en muk pepparkaka som blev väldigt uppskattad så det är fullt möjligt att jag bakar den fler gånger :) När Kalle Anka var slut var det dags för julmat och därefter kom tomten. Alla blev glada för de julklappar jag köpt till dem - exempelvis så fick Micke en kokbok med recept från det italienska köket -, själv fick jag bland annat pengar samt ett presentkort på Lindex. Presentkortet kommer jag sannolikt at spendera åtminstone en del av när jag drar in till centrum i morgon :)

God Jul!

Hej och God Jul alla läsare! Nu är det snart dags för mig att bege mig till familjen Jonkman för en, får vi hoppas, trevlig julafton - det ska bli jättekul att träffa alla men det är det ju alltid :) och så är jag själv väldigt nöjd med alla julklappar jag ska ge till de andra :) Igår kväll bakade jag en mjuk pepparkaka som jag ska ta med mig, och jag har även, precis som förra året, gjort randig teaterkonfekt och nu har jag också, vill jag tillägga, blivit bättre på att färga mandeldegen i ljusa nyanser. Hemligheten är att tillsätta endast några få droppar av karamellfärgen och sedan blanda så att färgen fördelas jämnt i degen. Jag skulle även ha bakat kokosflarn med mandel men hade ingen sirap så det blev gaffelkakor istället men jag hoppas att även de blir uppskattade :)
 
God Jul allihop önskar Linda! <3

RSS 2.0