29 maj

I förmiddags var jag hos tandläkaren för att laga ett hål :( Det är fjärde gången i livet jag jagar och sist jag behövde laga så rörde det sig om ett ganska stort hål som nästan gick till tandens pulpa men denna gång var det endast ett litet hål som skulle lagas. Besöket hos tandläkaren skulle ta 40 minuter men var över på mindre än en halvtimme. Nästa tandläkarbesök blir någon gång nästa år och då är det dags för vanlig kontroll igen.
  När jag kom hem såg jag att jag hade fått brev från "Stiftelsen för bistånd åt Rörelsehindrade i Skåne". Det är ju så att jag även detta år har anmält mig till ett läger på Furuboda (samma läger som jag har deltagit i de senaste tre åren) men tyvärr så har det varit problem med att skramla fram pengar så jag trodde faktiskt att jag inte skulle kunna åka till Furuboda nu när vi nästan är inne i juni månad (och lägret som jag har anmält mig till - och kommit med på under förutsättning att jag kan betala - äger rum mellan 7 och 13 augusti). I brevet framgick att jag får pengar från den här stiftelsen för att kunna åka till Furuboda - och stiftelsen bidrar alltså med hela beloppet! För att få pengarna var jag dock tvungen att bekräfta att pengarna ska användas till det jag har angivit så jag har tagit en kopia på betalningsförbindelsen från Furuboda och denna kopia kommer jag att skicka till stiftelsen.

Grattis mamma! :)

Är precis hemkommen från Magnarp där alla syskonen samt Anton, Mira, William, Caroline och Hannah har varit samlade för att fira mammas födelsedag. Egentligen skulle mamma ha hämtat mig efter jobbet men tyvärr hade det skett en trafikolycka mellan Varalöv och Höja vilket medförde att mamma satt fast i en bilkö i över en timme, så hon fick ringa Lisa som istället kom och hämtade mig. Så småningom kom mamma hem och vi satte oss för att äta kvällsmat. Snart kom även Lena och Lasse Carlsson för att gratulera mamma och det serverades jättegoda cupcakes med chokladfrosting, bakade av Matilda som tyvärr för tillfället var på gymnastikträning på Lingvallen. Lite senare fick jag skjuts tillbaka till Ängelholm av Micke och Caroline och vi plockade även upp Matilda på vägen. Så nu är jag tillbaka hemma och slipper städa eftersom det redan är fixat.


RSS 2.0