Grattis Anton!

I tisdags fick jag ett telefonsamtal från Lisa sopm bjöd hem mig till henne och Anton på torsdag eftermiddag eftersom just den dagen råkar vara Antons födelsedag, dessutom fyller han 30 i år :) Det visade sig senare att Cia hade möjlighet att hämta m ig när hon slutat jobba för dagen och att jag även kunde få skjuts tillbaka till Ängelholm. Igår eftermiddag tog jag därför en runda till centrum och köpte en ask Noblesse till Anton, och jag hann precis hem innan det var dags att åter ge sig iväg. Det blev ett kort stopp hemma hos pappa, därefter en runda till Vejbystrands ICA-affär eftersom pappa skulle köpa ett födelsedagskort till Anton innan vi åter körde hem till pappa och Cia. När vi sedan kom till Björkhagen var hela familjen Wahlgren/Jonkman där och
även Antons föräldrar. Snart dök även Antons bror Linus upp tillsammans med fru Hanna och barnen Smilla och Ludvig. Mira och Smilla tyckte att det var jättekul att ses igen och snart var de igång att leka för fullt. När Anton hade öppnat sina födelsedagspresenter var det dags för mat. Det serverades en massqa småplock såsom bröd, pastasallad och jättegoda minipizzor. Lite senare skulle min äldsta lillebror Micke in till stan så jag fick skjuts med honom hem.


En runda på stan ...

... hanns med nu i eftermiddags efter att veckans gympapass var avklarat. Förutom att jag gick inom ICA Supermarket för att köpa apelsiner och tandkräm blev det även en sväng i Lindex-butiken, egentligen bara för att kolla men jag kom faktiskt över en riktigt snygg klänning till det eminenta priset av 50:- (!), helt makalöst! Klänningens ordinarie pris var 349:- så där kan man säga att jag gjorde ett bra klipp. Dessutom kom jag också i dag över två akryldukar billigt (55:-/styck) i konstnärsbutiken som ligger mittemot Systembolaget. Har ännu inte packat upp dessa dukar eftersom jag har tänkt måla tavlor att kanske ge bort i julklapp :)

Yatzy

Eftersom vädret under gårdagen inte visade sig från sin bästa sida passade jag och en kompis på att spela några omgångar Yatzy hemma hos mig. Vi har gjort det en gång tidiagre, då med Maxi-Yatzy där sex stycken tärningar ingår, men denna gång spelade vi "vanligt" Yatzy, med fem tärningar. Förra gången vi spelade blev min kompis tyvärr utklassad i samtliga omgångar, men hon passade på att ta igen det den här gången genom att vinna ett par av omgångarna :) Jag brukar faktiskt inte spela sällskapsspel så väldigt ofta men måste erkänna att jag tycker att det är roligt. Någon dålig förlorare kan jag inte säga att jag är i dag men jag var det när jag var yngre :)

RSS 2.0