30 juni

Hoppas att ni alla hade en ubnderbar midsommar :) För min del spenderades midsommaraftonen tillsammans med en kompis i Ängelholms Hembygdspark där det var dans (ingen av oss två dansade dock utan satt mest och lyssnade på musiken). Nu ska jag alldeles strax ner till centrum och träffa samma kompis så får vi se vad vi hittar på denna gång, om det blir att fönstershoppa eller kanske ännu en runda till Hembygdsparken. 
  Fick även en ny Telia-räkning igår, en som faktiskt var något lägre än den jag senast betalade (647:- jämfört med strax över 800:- senast), men jag gör vad jag kan för att hålla mobilsnackandet nere - om jag ringer hem till någon som jag vet har nummerpresentatör så väntar jag tills personen i fråga ringer upp hellre än att få tag på denne på mobilen, såvida det inte gäller något väldigt viktigt. En ny räkning för bredbandet har också trillat ner genom brevinkastet så det blir till att betala den på samma gång som telefonin betalas - och icke att förglömma nästa hyresräkning, man vill ju ha tak över huvudet i åtminstone  en månad till.
 För övrigt är det i dag exakt fem veckor kvar tills jag åker till Furuboda :)

Grattis Micke!

Är precis hemkommen från Vejbystrand efter att ha firat äldsta lillebror Mickes 20-årsdag med grillat kött, potatissallad, kex, ost, kaffe och kakor samt jordgubbstårta. Klockan kvart över fyra i eftermiddags blev jag hömtad av Lisa. Hon hade William med sig medan Mira var hemma hos mamma. Det visade sig att Mira hade tillbringat dagen där eftersom hon inte har kunnat gå på dagis på grund av att hon har halsfluss :( När Lisa och jag befann oss ungefär vid Skepparkroken ringde Lisas mobil, det var Mickes flickvön Caroline som stod på stationen i Ängelholm, så Lisa fick vända bilen så att vi kunde åäka och hämta upp Caroline och fortsätta mot Magnarp. Väl hemma fick Micke öppna sina födelsedagspresenter. Av mig fick han en ask Noblesse och bland de övriga presenterna märktes en T-shirt och en väckarklocka. När vi sedan hade ätit middag var det dags för fika. Det serverades hembakad jordgubbstårta och köpecookies. Dessutom hade  jag bakat en sorts mjuka kakor med kaffesmak, glasyr och strössel som blev väldigt uppskattade. När sedan min taxi dök upp var den faktiskt tio minuter tidig men det gjorde ju ingenting, det betydde ju bara att jag förhoppningsvis skulle vara hemma tidigare - och jag hade faktiskt sådan tur att det blev raka spåret hem.
  I dag har jag även fått det preliminära schemat för sommarens läger på Furuboda. Har inte hunnit kolla så noga på det men gör det förhoppningsvis inom de närmsta dagarna.

8 juni

Kass uppdatering igen. Nåväl ... :)

Är ganska precis hemkommen efter en runda till vuxenhabiliteringen för veckans sjukgymnastik. Det började som vanligt med att jag i två fyraperiodersomgångar (vilket innebär fyra gånger liggandes på mage och lika många gånger liggandes på rygg) fick träna med den "elektriska platta" som varje pass inleds med. Den elektriska plattan är en rund, undertill konvex sak varifrån det går en sladd som sätts in i ett uttag i väggen vilket får plattan att vibrera. När plattan används ligger jag så att jag har nåda höfterna på plattan vilket ska göra det lättare för sjukgymnasten att töja. När gympapasset var slut var det bara att sätta sig på elmopeden igen och köra hem.
  En annan sak är att jag redan nu har börjat fundera över vilka kläder jag ska ha med mig till Furuboda i sommar. Kanske dags att skriva packlista ...? :)

RSS 2.0