"Fri Att Tro" ...

... är namnet på en CD-skiva som ABC-kören i Nässjö spelade in för cirka ett och ett halvt år sedan. Kören består av ett trettiotal män och kvinnor, alla pensionärer. Musiken och texterna till skivans sammanlagt nio sånger är skrivna av Carl Lösnitz och eftersom jag är ett minst sagt stort fan av hans musik så har jag sökt efter skivan med ljus och lykta. Tyvärr har ingen affär i Ängelholm haft den till försäljning, men nu har jag faktiskt haft turen att hitta denna skiva på en sida på nätet. Företaget (en musikaffär i Jönköping) som har skivan till försäljning brukar faktiskt bistå en bokhandel här i stan med material. Jag blev såklart jätteglad när jag hittade skivan "Fri Att Tro" på nätet och nu har jag även fått veta att den är skickad hem till mig så förhoppningsvis har jag den i början av nästa vecka. Jag längtar redan :)

7 år av saknad <3

Idag är det sju år sedan Morfar lämnade oss <3 Alltid älskad, aldrig glömd, för evigt saknad <3
 
<3

Glad Påsk! :)

När jag skriver detta har jag precis kommit hem från en trevlig sammankomst hos mamma i Magnarp. Nu i eftermiddags blev jag hämtad av mamma i Ängelholm och ´på Hökvägen samlades även Mikael, Linus samt Lisa, Anton, Mira, William och Elton. Kvällens huvudrätt bestod av ugnsstekt lamm med kokt potatis, sås, haricots vers och blandad grönsakssallad. Som den snälla moster jag är (eller åtminstone försöker vara ... :) ) så hade jag köpt varsin påskpresent till Mira, William och Elton. Mira fick en bok med titeln "Glitterstranden", som hon faktiskt började bläddra i nästan direkt och det föreföll som att hon gillade den. Till William hade jag köpt Playmobil-figurer medan Elton fick ett gosedjur i form av en mops. Lite senare var det dags för fika. Lisa hade bakat en superb kladdkaka med daimglasstopping medan jag bidrog med brysselkex. Mamma gav Mira och William varsitt påskägg som förutom godis även innehöll varsin biljett till "Cirkus Olympia" som de kommer att gå på i början av nästa vecka.
  Just det, jag har även nu i veckan fått besked om att jag har kommit med på sommarens Solskensvecka 2 på Furuboda Folkhögskola. Jag börjar redan längta lite, trots - eller tack vare - att jag redan har varit där så pass många gånger :)
 
En riktigt Glad Påsk önskar jag er alla! :)

RSS 2.0