8 juli

Ja, vad ska man säga ... det har enligt mig varit en riktigt bra helg :) Nu har sommarvärmen kommit vilket naturligtvis är jätteskönt. Några timmar nu i eftermiddags spenderades hemma hos Lisa med familj i Björkhagen. Farfar och Ulla-Britt kom häromdagen ner från Norrtälje för några dagars besök hos pappa så det blev farfar som strax efter lunchtid hämtade mig. Det första vi gjorde var att köra ut till papppas och Cias före detta hus i Vejbystrand (och detta hus har fortfarande inte blivit sålt ...) där pappa väntade på sin cykel. Sedan fortsatte vi till Björkhagen, pappa cyklade först och farfar körde efter. Hemma hos Lisa var familjen Wahlgren/Jonkman samt Linus och Matilda (Mikael var inte med eftersom han jobbade). Vi åt jordgubbar och vaniljglass och dessutom hade jag bakat kladdkakemuffins som blev väldigt uppskattade, Mira åt faktiskt tre stycken och som tur var hade jag bakat dubbel sats vilket innebär ett trettiotal kakor. När det var dags att bege sig hem fick jag skjuts med farfar tillbaka till Ängelholm.

Nedräkning och beslutsångest m.m. :)

På lördag är det exakt en månad till jag åker till Furuboda (denna ständiga nedräkning ...). Har börjat kolla igenom klädkammaren så att de riktigt snygga kläderna kommer med i resväskan (läs:bagen).
   När jag besöker Furuboda brukar jag vid mminst ett tillfälle uppträda, vilket innebär sjunga inför den ett par hundra personer stora publiken. Rubrikens beslutsångest syftar på att jag ibland kan ha svårt att bestämma mig för vilken låt jag ska sjunga, men ett knep jag ommer att ta till i år (som jag dessutom har lovat på Facebook ...) är att lämna åtminstone alla Celine Dion-skivor hemma så att jag kan koncentrera mig på att välja låtar som inte är alltför avancerade. En låtskrivare vars låtar jag ofta sjunger är, som ni kanske vet vid det här laget, Carl Lösnitz som är kompis med Paul Skoog som är en av Furubodas föreningskonsulenter. Att jag ofta har sjungit Carl Lösnitz' låtar innebär att det har blivit mycket schlagers och visor när jag har uppträtt. Jag har dock sjungit även andra typer av låtar, som när jag sjöng "Beauty And The Beast" när vi hade "Sikta  Mot Stjärnorna" på Solskensvecka 1 2007.

RSS 2.0