Gott Nytt År! :)

Har precis  kommit hem efter en runda på stan där lite inköp gjordes. Får se vad dagen i övrigt har att erbjuda men tror att det kommer att bli bra :)
  Hoppas för övrigt att ni hade en bra julhelg. För min del bestod julaftonen i att jag, de andra syskonen samt mamma och pappa samlades hemma hos familjen Jonkman. Mamma dök upp lite senare än vi andra eftersom hon jobbade förmiddag just på julafton. När vi var samlade var det dags att dricka glögg, äta kakor och julgodis och se på "Kalle Anka". Efter detta var det dags för julmat och lite senare kom tomten och det blev julklappsutdelning. Alla blev glada för de julklappar jag gav till dem (exempelvis fick Matilda - som precis som jag älskar att baka - en bok med olika recept på hemlagat godis) och jag blev själv jätteglad för Lindex-presentkorten, den jättesnygga koftan och det andra jag fick. Lite senare på kvällen var det dags att bege sig hem och pappa och jag gjorde sällskap en bit så att han kunde hjälpa mig att få upp grejerna i min lägenhet.
  I skrivande stund ska jag precis baka kakor efter ett recept i Leila Lindholms bok "A Piece Of Cake" och sedan funderar jag på att köra iväg och önska familjen Jonkman Gott Nytt År live :)
 
Gott Nytt År till alla bloggläsare från Linda! :)

God Jul!

Så var det inte många timmar kvar innan familjen kommer att sammanstråla hemma hos Lisa, Anton och barnen. Även pappa kommeri år att vara med på familjens julfirande :)
  Igår fixade jag lite grann av de sista julförberedelserna så nu är allting klart :) Gårdagskvällen bestod i att, efter ett recept på nätet, tillverka teaterkonfekt vilket är en typ av jättegod mandelsmakande konfekt tillredd av bland annat grädde, mandelmjöl och bittermandelessens. Samma konfekt gjorde jag även till fjolårets julfirande men då i tre separata färger - rosa, gul och grön - och i år har jag gjort samma konfekt randig i dessa tre färger. Dessutom har jag bakat två sorters kakor till julfikat så nu är jag i det närmaste redo för julfirandet. Det ska bli så kul att träffa alla <3
 
En riktigt God Jul alla bloggläsare! :)

RSS 2.0