19 februari

Läste en rolig (eller inte, nej, jag skulle definitivt inte tycka det var det minsta roligt ...!!!) statusuppdatering på min uppsatshandledares Facebook-sida häromdagen ... Hon och hennes sambo har tydligen haft problem med störiga grannar som har skrålat  och väsnats alldeles för mycket. Min handledare och hemnnes sambo bodde i huset innan de störiga grannarna kom dit och har, enligt inlägg på min handledares Facebook-sida, fått kämpa för att få igenom att dessa störiga människor flyttas. Så häromdagen blev alltså dessa gapiga människor hämtade av fem personer från Lunds kommun, och därför antar jag att det är fler än Marit (handledaren) och hennes sambo som har blivit störda av oljudet ...

9 februari

För min del var det sista träffen på Arbetslivsresurs i Helsingborg igår. Bollen har nu rullats över till min handläggare på Arbetsföremedlingen, så jag (och förhoppningsvis många med mig) hoppas att det inom en inte alltför avlägsen framtid dyker upp ngon praktikplats. Idag har jag även varit på AF här i Ängelholm och lämnat in intyget på att jag har varit närvarande hela perioden.
  Och just det, anmälningsblanketeen till Furubodas är ivägskickad, jag kan ju alltid tacka nej om det skulle visa sig att jag trots allt inte får det ekonomiska att gå ihop (se fööra inlägget ...).

RSS 2.0