Grattis William!

Jag har anmält mig till det fyra dagar långa nyårsfirandet på Furuboda. Detta läger pågår mellan den 30 december och 2 januari och jag väntar fortfarande på besked om jag kommit med. Vi får hoppas :)
 
När jag skriver detta är jag precis hemkommen från fa,miljen Jonkman där Williams sjuårsdag har firats två dagar för tidigt. Förutom jag, Mikael, Linus, Lisa, Anton och barnen så våar även Antons föräldrar med samt Antons bror Linus med den familjens två äldsta barn Smilla och Ludvig (yngste sonen Melker var hemma med mamma Hanna eftersom han har vattkoppor). Vi hade en trevlig kväll och åt en grymt god hemlagad lasagne. Därefter fick William öppna sina födelsedagspresenter - han fick bland annat en hockeyhjälm - och ännu lite senare var det dags att äta marängsviss. Alla ingredienser till efterrätten fans upplagda i separata skålar i köket så det var bara att förse sig med glass, maränger och chokladsås. Givetvis serverades även kaffe.
 
Idag har jag även hunnit med en runda på stan där jag köpte en snygg kofta och även gjorde ett än så länge hemligt inköp :)

RSS 2.0