30 april

Vill passa på att tacka min familj för en toppendag igår :) Det första som hände var att pappa tittade upp till mig vid lunchtid för att säga grattis. Han hade även köpt en present som jag blev jätteglad för - det var en islandströja från modeaffären Quinte som ligger nästan nere vid torget. Just en sådan tröja har jag önskat mig men inte kunnat köpa eftersom den kostar 500:-. Senare på eftermiddagen blev jag hämtad av mamma för fortsatt firande i Vejbystrand. När vi kom hem till mamma hade Matilda och Linus kommit från skolan och lite senare dök även Lisa, Anton och Mira upp. Vi åt grillad fläskfilé med pommes frites och sallad. Till efterrätt blev det köpt glasstårta samt mina hembakta kokosdrömmar vilka blev väldigt populära. Det var så klart även dags att öppna de presenter mamma och Lisa hade köpt till mig. Jag fick en hel del kläder - bland annat en jättefin svart tunika med blommor - samt ett presentkort på 300:- på Lindex. När det nästan var dags för mig at åka hem dök Mikael och Caroline upp med tre trisslotter och en ask Noblesse. Jag är som sagt väldigt nöjd med dagen. Nästa gång jag ska ut till Vejbystrand blir redan nästa lördag, den 7 maj, eftersom det då är dags för Linus konfirmation, så jag kommer att köpa hans present nu i veckan :)

Glad Påsk!

Vill passa på att önska alla vänner en riktigt bra påskafton :) Nu är frågan den vad jag ska fylla de närmsta timmarna med fram till i eftermiddag när det blir middag hos mamma ...

Långfredag

Är precis hemkommen efter att ha haft en del kul tillsammans med en jämngammal kompis som bor i samma hus som jag. Vi hade inget speciellt att göra så vi bestämde oss för att gå in till centrum och beställa mat från restaurangen "Thai Asia" som ligger nere vid torget. Min kompis valde att äta kyckling med nudlar medan jag valde räkor med ris och chilisås. Dock tog det cirka tjugo minuter innan maten var färdig för att ta med sig hem så vi gick och satte oss på torget. När maten var färdig var det bara att ge sig iväg hem och jag kan tala om att maten var jättegod. Att äta på restaurang är något jag numera unnar mig ytterst sällan så det var kul med lite variation.
  I morgon är det påskafton och då har jag blivit hembjuden till mamma för att, som traditionen är varje år, äta lammstek. Min äldsta lillebror är nu precis hemkommen från sin tre månader långa vistelse i Australien och jag har hunnit snacka med honom i telefon. Har även fått veta att Lisa, Mira och William kommer hem till mamma för att äta i morgon så det ska bli kul att träffa dem.

JAAAA!!!!!

Det verkar som att det trots allt blir så att jag kommer att åka till Furuboda i sommar. I morse fick jag nämligen ett brev från Lions där det meddelades att de bidrar med 8000:-, vilket är ungefär vad vistelsen på Furuboda kostar. Dessa pengar kommer dessutom de på socialkontoret inte att kunna ta.


Hur fort kan tre år gå?

I kväll är det exakt tre år sedan mn älskade Morfar lämnade oss. Det känns otroligt konstigt att det redan har gått så lång tid.

RSS 2.0