My birthday! :)

Har haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll hos mamma i Vejbystrand. Blev hämtad av mamma vid kvart i två i eftermiddags och familjen Wahlgren/Jonkman samt Mikael, Matilda, Linus, Caroline och Hannah var redan där när vi anlände. Mikael var på altanen och höll på med att grilla flintastek. När alla var samlade på altanen var det dags för mig att öppna mina presenter. Jag fick bland annat ett presentkort på 500:- på Lindex samt ett par jättefina shorts. Nöär det var dags att äta flyttade vi in i köket eftersom det var för kallt att sitta ute någon längre stund. Till middag blev det flintastek, sallad samt hemlagad klyftpotatis med sesamfrön. Till efterrätt hade mamma lagat äppelpaj som serverades med vaniljsås. Dessutom hade jag bakat kladdkakemuffins - ungefär ett tiotal med och ett tiotal utan sockerglasyr och strössel - som blev väldigt uppskattade, Mira gillade dock de utan topping bäst. Efter maten byggde William med Duplo vilket resulterade i att hela vardagsrummet var fullt med Duplobitar som jag fick plocka upp :) och lite senare fick jag skjuts med mamma tillbaka in till stan.

28 april

Är ganska precis hemkommen från Helsingborg efter att, tillsammans med mamma, Matilda, Linus, Hannah, Anton, Lisa, Mira och William ha spenderat några timmar hos brorsan Mickes flickvän Caroline som bor i en väldigt fin enrumslägenhet på Hälsovägen. Caroline fyller år nästa torsdag, den 3 maj, så det var därför vi var där och hälsade på. Vi blev serverade en jättegod hemlagad lasagne samt sallad, bröd och tsatsiki. Till efterrätt blev det vit chokladpannacotta med blåbär och passionsfrukt. Därefter tog Mira och William plats i Carolines soffa för att titta på DVD-filmen "Landet För Längesedan" och när klockan närmade sig halv nio var det dags att säga hej för den här gången.
  Tidigare under dagen har jag även haft besök av pappa och Cia. Jag fyller ju år först imorgon men tyvärr kan de inte komma då så de tittade förbi en runda idag istället. Jag hade sådan tur att jag hann med att både äta lunch, damma, dammsuga, torka golven och sätta på kaffe innan pappa och Cia dök upp. Under gårdagen bakade jag glaserade och strösslade kladdkakemuffins som nu kom fram på bordet tillsammans med en vetekrans som pappa och Cia hade köpt. Vi hade väldigt trevligt och jag tror att de också tyckte att det var det. Imorgon eftermiddag blir det besök hos mamma vilket jag ser fram emot.

8 april

Bra nyheter: jag fick häromdagen brev från Furuboda och de har tagit emot min ansökan för lägret som anordnas i början av augusti. Är GLAAAD (och nu ska man "bara" vaska fram pengar :))!

Gårdagskvällen spenderades hos mamma i Vejbystrand, hon hämtade mig på väg hem från jobbet och så tog jag taxi tillbaka hem senare på kvällen. Förutom mig, mamma och alla barnen var Anton, Mira och William med och dessutom Mikaels och Linus''  respektive flickvänner Caroline och Hannah. Mira och jag satte oss och kollade på gamla foton en stund innan det var dags för mat. Det serverades kycklinggratäng med ris och sallad och till efterrätt blev det Matildas hemgjorda, MYCKET goda chokladmousse med jordgubbsdekoration samt Carolines hasselnötscupcakes med chokladfrosting och mandelmassa (även de var mycket goda), och dessutom hade jag, för första gången i livet, bakat kladdkakemuffins - något som jag med all sannolikhet kommer att göra om :) Jag hade beställt taxi hem till 20:30 och lyckligtvis så kom den nästan precis i tid. Så jag kan inte säga annat än att det blev en mycket lyckad påskafton.

4 år av saknad <3

Ikväll är det fyra år sedan min älskade Morfar lämnade oss. R.I.P <3

RSS 2.0