"... för vi sitter i samma bil ..."

En uppdatering :O ! Kryss i taket :)
 
Den 7 augusti sticker jag som ni vet till Furuboda folkhögskola för att umgås med en massa trevliga människor i en vecka. Kanske dags att börja på packlistan snart :)
  Furuboda folkhögskola ligger på "vischan" tre mil utanför Kristianstad. När man åker till Furuboda från Ängelholm, går resan´(eller har gått för mig varje gång jag har åkt till Furuboda) genom den vackra lilla byn Degeberga som precis som Yngsjö tillhör Kristianstads kommun. När jag för ett par dagar sedan var inne på Youtube sökte jag på "Degeberga" bara för att se vad för träffar som kom upp. I ett klipp som jag tycker var bra gjort är dcet några personer som kör bil genom Degeberga och jag kände naturligtvis igen en hel del platser i byn. Bakgrundsmusiken till videon var en låt där refrängen slutar "...vi sitter i samma bil" - därav rubriken på detta inlägg :)

15 juni

Kvällen spenderades hemma hos pappa, Cia och Johan som sedan några månader är bosatta i en lägenhet på Östergatan som ligger ungefär vid Ängelholms stadshus. Dock var det inte bara vi där utan även Mikael, Matilda, Linus, Caroline samt hela familjen Wahlgren/Jonkman hängde på. Anledningen till sammankomsten hos pappa var att Mikael fyller 21 i morgon (då firande sker hos mamma). Trots at Mikaels födelsedag äger rum först i morgon passade jag på att redan hos pappa ge honom min födelsedagspresent från mig - eller kanske snarare presenter, det var nämligen två tapasskålar i olika färger samt en förpackning med olikfärgade chokladfyllda karameller. Under kvällen hos pappa och de andra serverades grillat kött, kokt potatis och en jättegod sallad med grönsaker och parmesanost. Till efterrätt blev det jordgubbar med vaniljglass. När det var dags för mig att ge mig av hemåt följde Cia med en bit eftersom hon kände för att ta en promenad. Nästa gång jag och syskonen träffas blir alltså imorgon kväll hemma hos mamma. Mamma kommer då att hämta mig på väg hem från sitt jobb och sedan har jag beställt taxi tillbaka till Ängelholm på kvällen.

RSS 2.0