Gårdagens kvällsprogram...

... var först ”Öppen Scen” i aulan och därefter karaoke i matsalen. Till ” Öppen Scen” hade flera av deltagarna anmält sig och alla var väldigt duktiga. Bland annat sjöng Hampus Davinder och Ida Samuelsson ”Kostervalsen” till Hampus dragspelsackompanjemang. Jag sjöng ”The Winner Takes It All” och var jättenöjd med framträdandet vilket även publiken verkade vara. Jag blev dessutom filmad av en av mina vänner och rätt vad det var låg filmklippet uppe på min Facebooksida. Efter ”Öppen Scen” sjöng vi som sagt karaoke i matsalen och då framförde jag Alannah Myles’ låt ”Black Velvet”.
  Nu är det snart lägeravslutning i aulan följt av lunch och därefter hemresa. Jag tycker att lägret har varit helt fantastiskt!

Gott Nytt År!

Strax innan tolvslaget samlades en del av oss på Furubodas parkering medan andra valde att följa fyrverkeriet genom restaurangens fönster. Efter det fantastiska fyrverkeriet blev det disco i aulan.
  Efter frukosten i morse var det dags för oss som skall medverka i kvällens ”Öppen Scen” att öva våra nummer. Jag hann se några av de andra deltagarnas nummer och tycker att de var väldigt duktiga. Jag kommer absolut att gå all in för att kvällens framträdande skall bli så bra som möjligt. När vi övade var även Jörgen och Erik på plats i aulan och de kommer givetvis att närvara även i kväll. Under förmiddagen var vi även ett gäng som gick ner till havet - självklart utan att ta ett dopp. Nästa programpunkt är nu frågesport i aulan klockan två.

RSS 2.0