Jubileumskonsert och temadag

Vid förra årets konsert med Paul Skoog blev det fullt med folk vid utescenen. Så blev det också när gårdagens konsert skulle börja. Vi som deltog i Solskensveckan hade reserverade platser längst fram vid scenen. De besökare som ville kunde köpa lotter och ha chans att vinna Furubodaartiklar. Det serverades även en grillbuffé för de gäster som ville. För det fick man dock betala 95 kronor.
  Enligt mig var konserten riktigt bra. Det började med att Paul Skoog pratade lite och presenterade sin enmansorkester. Han framförde klassikern "Ingenting går upp mot Fuiruboda" och även den nyskrivna Furubodalåten "På vårt eget Furuboda", som han har skrivit tillsammans med Carl Lösnitz och som finns med på Pauls nya skiva. Tillsammans med Leif Axelsson framförde han ännu en klassiker, "Leende guldbruna ögon".
  Sedan var det dags att presentera kvällens gäster. Fyra av medlemmarna i Wizex framförde ett urval kända och mindre kända låtar. Bland de mer kända fanns "Mjölnarens Irene", och vi fick även höra material från Wizex nyutkomna skiva. Som avslutning spelades ett medley med rockklassiker.
  Dagens program är "Temadag", som innebär att vi nu på förmiddagen umgås i grupper som har satts ihop av lägerledarna. Jag ingår i den grupp som ska vara i Ateljén. Efter lunchen har vi tre pass på vardera 20 minuter där man går runt till stationer man har valt. I kväll ska vi allihop ner till stranden för myskväll, och ni kan nog gissa hur transporten till stranden sker för min del :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0